Tunggodslager

När du behöver ställa av tunggods för vidare transport, eller när du vill köpa in material i förväg till kommande byggprojekt och har ingen plats för lagring. Vi har utrymme till dig.

Visstidslagring av gods är en bra affär

Logistik och platsbrist är några anledningar till att mellanlagring av gods ibland är nödvändigt. Ibland handlar det också om ekonomi, och att kunna dra nytta av ett bra inköpspris även om det dröjer ett tag tills byggmaterialet ska användas. Hos oss i Gävle kan du lagra tryggt och säkert och få hjälp under den tidsperioden du behöver. När du behöver godset så hjälper vi till med lastning, transport och lossning så att du har materialet på byggplatsen i rätt tid. Välkommen att boka plats hos oss!

När behövs ett tunggodslager?

Ett lager som kan mellanlagra exempelvis byggmaterial är en viktig del för dig som vill ha och behöver en effektivare logistikprocess. Det ger företagare möjlighet till svängrum och flexibilitet som både kan användas för ekonomiska förtjänster och för att bygga upp en mer tidsbesparande byggprocess. Genom att ha möjlighet att mellanlagra material finns det inga låsningar av att behöva köpa till ett visst pris vid en viss tidpunkt. Materialet kan förberedas i god tid och kommer att kunna var på plats exakt när du behöver det. Med våra kranbilar och kranförare kan du boka vidare transport genom oss; så slipper du engagera ytterligare en leverantör. Vill du kan vi även hämta materialet när du köpt det, även om det oftast ingår utkörning mer eller mindre i priset. Använd oss för den sista delen i transporten när byggmaterialet ska från Björns Åkeri till byggplatsen.

Hur fungerar det att lagra byggmaterial hos Björns Åkeri?

Det är enkelt! Du kontaktar oss för bokning av plats och sedan är det i princip klart. När din last kommer ser vi till att den ställs av på anvisad plats och bekräftar leveransen till dig. Behöver du hjälp med vidare transport eller när det är dags för omlastning så finns vi där. Vill du veta vad andra kunder som har använt vårt mellanlager tycker?

Vad kostar det att ha ett mellanlager?

Det allra enklaste är att kontakta oss för pris, så får du snabbt en offert tillbaka. 

Vill du också lagra din byggcontainer hos oss?

Visste du att det också finns möjlighet att hyra eller köpa begagnade containrar hos oss. Idag har vi möjlighet att lagra din byggcontainer och köra ut den på byggprojekt till byggföretag. Självklart hämtar vi din container när byggprojektet är klart och antingen transporterar den till nästa byggarbetsplats eller har den i tryggt förvar hos oss. Läs mer här!

Behöver du plats att förbereda ditt byggprojekt?

Hos oss på Katrineborgatan 19 i Gävle kan du använda ett Prefabtält för att sätta ihop takstolar, väggar eller andra konstruktioner som behöver förberedas inför ett nybygge eller ombyggnation. I ett uppvärmt tält på 600 kvadratmeter har du både utrymme och behaglig miljö för att i lugn och ro göra olika delar klara. När det är dags att lasta och köra fram det färdiga byggmaterialet till byggarbetsplatsen hjälper vi gärna till. Dessutom: du vet väl att vi kan hjälpa till med montering på hög höjd?