Prefab-tält

Bygg smartare, trevligare och effektivare med två 600 kvadratmeter stora byggtält i Gävle.

Satsa på väderskyddande Prefab-tält

Bygg smartare tillsammans med Björns Åkeri. Hyr ett Prefab-tält hos oss och förbered konstruktioner som takstolar, väggsektioner, balkongelement och trappor i lugn och ro. Då slipper du att arbeta på byggarbetsplatsen under stress och press, och där möjligheten till att få upp väderskydd är sämre. I stället finns det möjlighet att komma undan regn, snö och vind i Gävle.
​​​​​​​

Vad kostar det att hyra ett Prefab-tält?

Det enklaste är att fråga oss direkt om priset. Hos oss kan du hyra in dig på kortare och längre perioder. Redan nu kan du dock tjäna på att använda ett Prefab-tält och ge både dina kollegor en skönare arbetsmiljö, minska stress i projektet och få ett mer kostnads-effektivt byggande. Ta hjälp av vårt lager för tunggodslagring och köp in råmaterial när du får bäst pris. Använd Prefab-tältet och färdigställ allt i god tid. När du behöver de olika delarna, ser vi till
​​​​​​​att de lastas, transporteras och lossas på rätt plats och i rätt tid. Det gör att du får en smidigare process och minskar risken för onödiga väntetider. Bara det brukar vara en inte oviktig besparing när det handlar om stora och små byggprojekt.

Behöver du utrymme för att förbereda ett byggprojekt?

På Katrineborgsgatan 19 väntar två tält med totalt 600 kvadratmeter stor bygghall i form av Prefab-tält. Hyr in ditt företag där, så kan du och dina kollegor förbereda olika byggkonstruktioner inför kommande byggprojekt.

Vad ingår i att hyra Prefab-tält hos oss?

Du får tillgång till 600 kvadratmeter byggtält med travers, som gör att du själv kan lyfta och flytta byggmaterial. Du kan förvara verktyg och byggmaterial hos oss under tiden du arbetar med dem och har tillgång till bokning av transporter och lyft när du behöver det. 

Fungerar ett Prefab-tält som väderskydd?

Ja, i den mening att du kan förbereda konstruktioner som exempelvis takstolar och väggar, utan att behöva utsätta anställda och kollegor för att arbeta i dåligt väder. De kan jobba bekvämare helt enkelt. Dock är Prefab-tälten belägna hos oss på Katrineborgsgatan 19 i Gävle, vilket gör att de inte är väderskydd i den meningen som används vid fasadarbeten, fönsterbyten eller andra omfattande renoveringsarbeten på fastigheter. Hos oss kan du även få transport ut till byggplatsen när materialet är klart och vi hjälper gärna till med montering.

Är Björns Åkeri anslutna till ID06?

Ja, och i och med anslutningen till ID06 så har vi också utbildningen Safe Construction Training med oss. Det betyder att det blir både enkelt, smidigt och säkert för dig att ta in oss som transportör av de färdigbyggda konstruktionsdelarna. Vi hjälper dig helt enkelt att köra allt vidare och lossa på byggplatsen. Självklart kan du få hjälp med montering av exempelvis takstolar och upplyftning av balkongdelar och andra byggelement. Hos oss finns bred och lång kompetens inom lyft och montering på höga höjder. Hör av dig till oss, så får du snabbt ett förslag och offert.