Referensjobb

Vid alla typer av lyft krävs riskbedömning, kunskap om säkerhetsföreskrifter, maskinkännedom och förarskicklighet. Det är ett hantverk som vi arbetar med dagligen, och som vi alltid vill utveckla och förbättra. Hos Björns Åkeri hittar du idag en bred maskinpark inom lyft, svåra lyft samt specialtransporter, men också förarna som ser till att arbetet går tryggt och effektivt. Det gör att vi arbetar med alltifrån hämtning av byggsopor, till flytt av båtar och hus eller hjälper till vid montering på hög höjd vid olika byggprojekt. Vill du få en mer konkret bild av de lyft, transporter och andra tjänster som finns hos oss, så hittar du referensuppdrag på den här sidan. Har du frågor, och vill veta mer om hur vi arbetar är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Spännande projekt vid Jernvallen i Sandviken

Björns Åkeri har bidragit till genomförandet av detta viktiga projekt genom monteringen av stålstommen, paroc-isoleringen, takelementen och läktarna för de nya idrottshallarna.

Läs mer om jobbet

Tornkran, teleskoplastare och alla andra lyft till Byggpartner

Byggpartner i Gävle valde en helhetslösning av Björns Åkeri och fick en leverantör av alla lyft under byggprojektet Hemlingborg.

​​​​​​​Så här såg lösningen ut

HMB Construction valde Prefab-tält hos Björns Åkeri

​​​​​​​Smartare byggprocess med förtillverkning i Prefab-tält på Katrineborgsgatan.

​​​​​​​Så här hjälpte vi HMB Construction vid byggandet av Prolympia Gävle